Αυλαία, ασύστατοι! Αιμορραγούν ως και οι πέτρες, σ’ αυτόν τον άνυδρο καιρό! ΑΥΛΑΙΑ (Γ. Μπλάνας, Στασιωτικό 53o)

2/12/07

Ψάχνεις για ασφάλεια;


Με την ευκαιρία της επίθεσης του Γ. Παπανδρέου κατά της κυβέρνησης σχετικά με τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, έγιναν δηλώσεις εφ΄ όλης της ύλης, τόσο από πολιτικούς όσο και από δικαστές.

Μεταξύ αυτών και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς ο οποίος πέραν των κομψών χαρακτηρισμών για τους συναδέλφους του, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του θα απομακρυνθούν από το εισαγγελικό Σώμα ως ανεπαρκείς (!), αναφέρθηκε και στο ζήτημα των καμερών το οποίο ασφαλώς σχετίζει με την τέλεση εγκληματικών πράξεων.

Από την άλλη μεριά η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα για τις προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με το ασφαλιστικό έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών.

Πάντως είτε η ασφάλεια αφορά στις ενδεχόμενες «εγκληματικές» πράξεις είτε στο συνταξιοδοτικό, το αποτέλεσμα είναι ένα και κοινό: άρτζι μπούρτζι και λουλάς, ζήτω η ορεινή Ελλάς...

Για το λόγο αυτό αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την πρόταση που αποτυπώθηκε στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω (Εσταυρωμένος), η οποία δεν υπογράφεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ παρ΄ όλο που φαίνεται λογικό, αλλά από κάποιον/α Antifa με εξαιρετικό χιούμορ και ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων που βιώνουμε. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που την απαθανατίσαμε...